Meet our beasting team!

Laat jij je coachen, afmatten en mentaal weerbaarder maken door deze toppers?!

Jeffrey Schuiten

Militaire beasting instructeur
oud militair & Veteraan

Jeffrey Hayen

Militaire beasting instructeur
militair & Veteraan

Sven Bierhuis

Militaire beasting instructeur
oud militair

Dick van Uffelen

Militaire beasting instructeur
Bootcamp trainer

De beste beastings zijn die van bootcamp for All!

Altijd al willen ervaren hoe het is om militair te zijn? Jeffrey Schuiten is dertien jaar als Marksman binnen de Infanterie werkzaam geweest. Twee uitzendingen naar Afghanistan en jaarlijks minimaal twee beastings ervaren. Deze ervaringen hebben van hem een echte doorzetter gemaakt, met zijn ervaringen als professioneel sportinstructeur en militaire skills heeft hij een beasting formule ontwikkeld dat uniek is in Nederland. Op deze manier kan iedereen ongeacht welk niveau in de lichaam van een militair kruipen en mentale weerstand opbouwen. Samen met de trainers van Bootcamp for All en ervaring (oud) militairen en/of veteranen geven wij jullie de ultieme uitdaging!

Voor wie?

Voor jou! Iedereen kan bij ons op eigen niveau de militaire beastings ervaren. Wij delen namelijk mensen op niveau in. Bij bedrijfsclinics, vrienden groepen, vrijgezellen feesten, sportgroepen of andere uitjes kunnen wij alles in goed overleg op maat samenstellen.

Doe je graag individueel of met een vriend of vriendin mee aan onze vaste lessen? Elke maand geven wij een militaire beasting. De oneven maanden staan voor laagdrempelige beastings voor elk niveau en elke even maand staat voor de advanced beasting voor de fitte sports onder ons.

Materialen

Wij zijn volledig zelfvoorzienend. Wij geven jullie de ultieme ervaring en er zijn zelfs mogelijkheden om tegen meer prijs met met onze professionele rugzakken en camelbaks voor te bereiden.

Voorbereidingen

één keer per week geven wij in Zoetermeer een militaire beasting workout. Tijdens deze workout van één uur wordt je klaar gestoomd voor onze beasting event. Deze les is te combineren met onze bootcamp lessen in Zoetermeer of Lansingerland maar is ook apart af te nemen.

Wat kan je verwachten?

Wij zetten in op mentale en fysieke coaching met een militaire tint waarbij het doel is dat jullie als team de ultieme samenwerking aangaan. Stoppen is bij ons geen optie en het team is zo sterk als de zwakste schakel. Heftige fysieke inspanning afgewisseld met denk opdrachten maken onze beastings de perfecte combinatie waarbij jij jezelf na 6 uur afmatting met trots beasting finisher mag noemen. Je ontvangt dan ook een prachtig shirt van ons!

Kosten?

Voor €75,99 neem jij deel aan onze beastings. 

Voor €40 p.m. wordt je wekelijks getraind voor onze beastings en is maandelijks opzegbaar.

Wordt je lid van Bootcamp for All en neem je onbeperkt deel aan onze bootcamp lessen in Zoetermeer of Lansingerland dan krijg je €10 korting op deelname aan het event en betaal je €20 voor de beasting voorbereidingslessen.

Wil jij trainen met onze middelen dan betaal je een contante borg van €50 en ontvang je dit bedrag bij inlevering (zonder schade) na de militaire beasting terug. Voor het lenen van de middelen betaal je maandelijks €15.

Bedrijven, scholen en andere instanties kunnen contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Hiervoor zijn wij per mail bereikbaar op bootcampforall@hotmail.com

Interesse in onze beastings?

Ga de uitdaging aan! 

“Beasting met een hoofdletter B. Dat is een beasting bij Bootcamp for all. Een event dat circa zes uur duurt en waardoor je alles uit jezelf haalt. Gaaf om te zien hoe in ons geval negen individuen na een paar uur als een geoliede machine een brancard vol met rugzakken kilometerslang door de stadse wildernis dragen. Sneller dan snel marcheren, de ene uitdagende opdracht na de andere proberen te voltooien binnen de tijd. daarnaast heel veel oefeningen op commando uitvoeren. Het water in en uit en hoe moe je ook bent – net zoals in Kamp van Koningsbrugge – gewoon erna weer door. Zand dat schuurt, natte voeten, helemaal verrot, afzien, je eigen grenzen verleggen. Hoe gaaf is dat als je dat uiteindelijk redt?! Als beloning een mooi ‘beasting’ shirt. Aan deze beasting moet je mee gedaan hebben! Een ervaring om nooit te vergeten. “


Dat team Building aspect vond ik wel grappig om te zien hoe dat ging met de brancard. Zo kun je het event ook positioneren….


Nou mooie zondag gewenst. Stap ik zo weer in mijn rolstoel ♿”

Bob Keus, Bootcamp trainer & beasting deelnemer

“Waarom heb ik mee gedaan aan de Beasting?

Toen Jeffrey erover begon dacht ik eerst zeker niet!

Niks voor mij om gedrild te worden onder een zware traning. Daar kan ik niet tegen.

Toch ging ik er meer over nadenken en dacht ik waarom niet ik zie wel wat er gaat komen.

Er waren gelukkig nog een paar die zich hadden opgegeven. En daar hebben we paar avonden mee getraind. Vooral wandelen met gewichten.

Moet zegen dat geeft zeker een hechte band met je teamleden.

De dag voor de beasting had ik toch wel lichte kriebels/ spanning in me lichaam.

De dag van de beasting.

Ik vond het mega spannend want wat gaat er komen.

Met heel veel enthousiasme heb ik terug gekeken naar deze dag. Het is zeker zwaar en slopend maar wat SUPER gaaf was dit. Met onze kanjers van het team hebben we elkaar erdoor heen gesleept. Het was een zware 5.5 uur. Doorlopen met gewichten, tussendoor extra oefeningen, het zwemmen was fantastisch en vergeet zeker de gezelligheid met je team niet.

Ohja tipje! Raak niks kwijt onderweg dan krijg je een extra oefening met je hele team.

Ik zou zeggen geef je op want je moet dit keer hebben gedaan! Het is een uitdaging maar echt de moeite waard. Ohja dag erna heb je wel beetje last van je lichaam! haha

Nathalie Kinkel, Beasting deelnemer

“Wat was ik hier benieuwd naar, wat gaat er komen? Tot hoe ver kan ik gaan? Ik ben pas sinds februari dit jaar begonnen met sporten bij Bootcamp for All. Ik ben qua uiterlijk geen echte sporter, ik heb overgewicht. Met behulp van mijn teamgenoten heb ik de beasting doorstaan! Ik heb het zwaar gehad. Voor mijn gevoel haalde ik het “makkelijkste” niet eens en ging ik er mentaal als snel aan trekken maar door het werken als een team, hebben we het met zijn allen gedaan!

Nu achteraf ben ik zeer trots op mezelf. Ik heb dit gewoon geflikt! De opdrachten tussendoor waren leuk, afwisselend en zwaar. Deze ervaring neem ik niet alleen op sportgebied mee, maar ook met mijn sociale leven. Je leert jezelf kennen!

Tip van flip:

Train vooral met je teamgenoten, je doet dit samen!

Day after:

Ik ben kapot en heb overal pijn, maar dat was zeker de moeite waard!”

Angela Kinkel, Bootcamp deelnemer

“Waarom deed ik nu eigenlijk mee?

Soms is het goed om een uitdaging aan te gaan, waarbij je uit je comfortzone stapt en dit is er beslist ook zo één. Met de snelle en afwisselende opdrachten heb je geen tijd om na te denken, ga ik dit redden?

Je kijkt naar elkaar, let op elkaar en gaat voor elkaar.

Verder vond ik het gaaf om even in de huid van een militair te kruipen. Even dicht bij het leven van mijn twee kanjers komen. Het was beslist de moeite waard!

Els de Wit, Beasting deelnemer

Geverifieerd door MonsterInsights